Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

28 500 туристи са посетили Белоградчишките скали от началото на година

29.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

От Туристическия информационен център в град Белоградчик очакват в близко бъдеще да започнат да работят с румънските туроператори и да посрещат организирани групи.

В сравнение с миналата година тенденцията на висока посещаемост в района на Белоградчик се запазва. ”До края на месец юли крепостта във Белоградчик е посетена от 28 500 души”, съобщи за “Фокус” Росица Еремиева, служител в Туристически информационен център град Белоградчик. Друг посещаван туристически обект е пещерата Магура, която за същият период е посетена от 20 452-ма чуждестранни и български туристи.

"От чуждестранните туристи преобладават тези, които идват с круизни кораби на пристанището във Видин и посещават Белоградчишките скали и пещерата Магура. Интересът на чуждестранните туристи към Белоградчишките скали е огромен", допълва Еремиева. След пускането на Дунав мост 2 има голяма индивидуална посещаемост на румънски туристи на Белоградчишките скали. От Туристическия информационен център в град Белоградчик очакват в близко бъдеще да започнат да работят с румънските туроператори и да посрещат организирани групи. През месец септември очакват още по голяма посещаемост на поток от туристи на Белоградчишките скали.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.