Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Рекорден брой посетители на Видинския панаир

31.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Повече от 20 000 души още преди полунощ преминаха през входа на Видинския панаир 2013.

Той беше открит с празнична програма. На панаирната сцена първи излязоха духовият оркестър и мажоретният състав на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, които ще представят Видин на престижен международен фестивал в гр. Бьозел, Германия следващия месец. Директорът на училището Любомир Миланов благодари на видинския кмет Герго Гергов за финансовата подкрепа от страна на общината, необходима за участието на учениците във фестивал-конкурса „Музикална Европа“.

Множеството от хора посрещнаха с аплодисменти градоначалника, който обяви официално Видинския панаир 2013 за открит. Гергов каза, че намерението на Община Видин да промени тази година както мястото на изложението, така и визията му, се е увенчало с успех. Той благодари на своя екип, на Общинския съвет и неговия председател Пламен Трифонов, и специално на двамата си заместници – Борислава Борисова и инж. Добромир Дилов, без чиито неимоверни усилия и всеотдайност това не би могло да се случи. Видинският кмет отбеляза, че за него е изключително важно и одобрението на хората и се радва, че те приветстват идеята.

Вечерта продължи с концерт на популярните сръбски изпълнители Биляна Евтич и Александър Илич. Над 80 производители, търговци и занаятчии от Видинска област и цялата страна, както и от Сърбия и Румъния участват в тазгодишното издание на панаира.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.