Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Видинските училища са проверени за противопожарна безопасност

10.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Нормално е състоянието на пожарната и аварийна безопастност във видинските училища.

„Нормално е състоянието в нашите училища и не би трябвало да има притеснения по отношение на новата учебна година”. Това съобщи за “Фокус” гл. Инспектор Николай Цеков, началник сектор „Пожарогасене и спасителна дейност”. Приоритет е преди началото на новата учебна година да се проверява състоянието на пожарната и аварийна безопастност на територията около училищата. Контролът се извършва не само непосредствено преди началото на 15-ти септември, но и през цялото лято тъй като точно в този период се извършват ремонтните дейности в училищата.

Последната проверка е извършена в СОУ "Любен Каравелов" - Видин. Издадени са конкретни указания на място както и предписания да не бъдат извършени нарушения на правилата и нормите. Към момента във всички училища основните мерки са предприети, има необходимият брой уреди за първоначално пожарогасене, пътищата за евакуация са проходими.

С педагогическият персонал са извършени обучения, като тяхно задължение е два пъти в годината да провеждат учебни евакуаций със съдействието на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението”- Видин. Във всяко едно училище има изграден щаб за защита при бедствия.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.