Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Ремонтират участъка от главен път Е-79 в Димово

11.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител на Видин провери започналия ремонт на отсечка от главен път Е-79 в Димово.

Областният управител на Видин провери ремонта на главната улица в гр. Димово, който стартира преди два дни. Инж. Кръстьо Спасов остана удовлетворен, след като днес на място се убеди в предприетите дейности за подобряването на участъка, който попада в основния трафик по Е-79 от и за Дунав мост при Видин – Калафат. В началото на септември инж. Кръстьо Спасов за пореден път настоя пред кмета на община Димово Лозан Лозанов за спешното възстановяване на пътната конструкция в тази отсечка. В писмата си той подчертаваше, че влошеното състояние на пътя затруднява движението на засиления пътникопоток през Дунав мост 2 и замърсява околната среда, като причинява изключителни неудобства за живеещите в този район. В отговор кметът на Димово информира вчера областния управител, че до 21 септември участъкът ще бъде завършен.

Предвижда се изцяло да бъде подменена пътната настилка, която бе премахната при основен ремонт на водопроводната мрежа в града. В момента строителни машини и багери изкопават старата паважна настилка и я подготвят за асфалтиране.

Заради ремонта на пътя движението е отклонено по обходен маршрут извън гр. Димово, като за насочването на водачите е поставена пътна сигнализация и указателни табели. В този участък е забранено преминаването на превозни средства с тегло над 5 т. Тежкотоварните камиони се пренасочват по второкласния път за София през с. Арчар. Въведените ограничения ще важат през следващите две седмици, определени за изпълнението на обекта.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.