Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

13 служители на ОУПБЗН-Видин бяха наградени

13.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

13 служители на ОУПБЗН-Видин са наградени по случай професионалния си празник.

За постигнати високи резултати и конкретен личен принос при изпълнение на служебните си задължения и по повод професионалния празник на служителите от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" МВР - 14 септември, 13 служители на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" - Видин бяха наградени днес на тържествена церемония в сградата на пожарната служба в града. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР-Видин.

С "Писмена Похвала" от министъра на вътрешните работи е награден спасител Бисер Петров. С "Писмена похвала" от директора на ГДПБЗН МВР са наградени:

инспектор Живко Бонев; гл.пожарникар Николай Йотов; пожарникар Красимир Милканичов; гл.пожарникар Петър Цолов. С "Писмена похвала" от зам. директора на ГДПБЗН МВР са наградени: инспектор Пано Панов; инспектор Владимир Иванов; гл.пожарникар Мариян Петков; пожарникар Димитър Иванов; пожарникар Йосиф Пенков; спасител Георги Георгиев. С "Писмена похвала" от началника на ОУПБЗН-Видин са наградени: гл.пожарникар Анатоли Кръстев; пожарникар Владислав Стефанов.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.