Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Подобряване на водоснабдяването в Ружинци и Чупрене

15.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният експертен съвет по устройство на територията взе решения за подобряване на водоснабдяването в Ружинци и Чупрене.

Областният експертен съвет по устройство на територията във Видин одобри документацията по парцеларния план на водопровода от с. Долни Лом, община Чупрене до резервоар в с. Гюргич, община Ружинци. Утвърдено бе и решението областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов да издаде удостоверение за заварен строеж на водопровода, с което построеното през 1999 г. съоръжение законно да се въведе в експлоатация.

„С това заседание решаваме важен социален проблем, отлаган 14 години. Решенията ни ще гарантират по-доброто поддържане на съоръжението, осигуряващо вода за 18 населени места в региона”, коментира областният управител, който председателства Съвета.

Водопроводът е построен през 1999 г. Тръбите с дължина 11 151 метра преминават през землищата на селата Гюргич, Средогрив и Долни Лом. Те се намират на територията на общините Ружинци и Чупрене, където проблемите със снабдяването и чистотата на питейната вода съществуват години наред. За поддържането на съоръжението вече ще се грижи ВиК ЕООД – Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.