Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

ОИЦ-Видин стартира цикъл от информационни събития

18.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Малките общини да имат достъп до всички Оперативни програми поиска кметът на Ново село.

Областен информационен център-Видин стартира вчера цикъл от информационни събития, посветени на Кохезионната политика - научени уроци и подготовка за новия програмен период със среща в Ново село. Управителят на центъра Мариела Савкова и експертът „Комуникация, информация и логистика“ Цветомир Ценков представиха изпълнението на Оперативните програми в област Видин и акцентираха на добрите практики в отделните програми. Бе подчертано, че Европейските фондове са водещ източник на инвестиции за региона – като само за последната година договорените средства по Оперативните програми в областта са се увеличили от 47 млн. лева на 147 млн. лв. Това съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”.

Кметът на община Ново село Георги Стоенелов, който присъства на срещата, посочи, че малките общини трябва да имат до-добър и улеснен достъп до всички Оперативни програми. Като представител на община-бенефициент Стоенелов бе поканен да се включи в предстоящите регионални кръгли маси по инициативата „Научени уроци“. Екипът на ОИЦ-Видин презентира и другата национална инициатива – за ново лого и слоган на Оперативните програми в периода 2014-2020 г.

Акцент в събитието в Ново село бе новият програмен период – споразумението за партньорство и бъдещите оперативни програми. Бе презентирана и темата за нередностите при управлението на проектите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.