Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Спешно ремонтиране на пътищата в област Видин

21.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Пътища във Видинска област са включени в програмата на АПИ за спешен ремонт.

Агенция „Пътна инфраструктура” да изготви една специална програма за 2014 година за започване на спешна рехабилитация и ремонт на определени инфраструктурни обекти – пътища от втори и трети клас. Това каза пред журналисти във Видин министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, предаде “Фокус”. От Видинска област е включен пътят Видин-Брегово-граница Република България, който е важен транспортен коридор с национално и европейско значение.

В програмата е включен също пътят Лом-Дондуково- Дреновец-Ружинци- местност „Бялата вода”, който е единствената транспортна връзка с прилежащите населени места от общините Чупрене и Ружинци. Пътната настилка е в много лошо състояние и затова се налага спешно да бъде рехабилитиран. Третият проект, който се предвижда, е за продължаване рехабилитацията на пътя Иново-Кула. „Философията на тази програма, която се подготвя, е да се акцентира върху два аспекта - хомогенизиране на пътната мрежа и основен ремонт на пътища, върху които 20-30 години нищо е правено”, коментира инж. Стефан Чайков, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Освен малкия обход на град Димово, който цели движението да се изведе от Димово и да се избегне прелеза при Бела, за следващата година приоритет ще бъде пътят за новия ГКПП при белоградчишкото село Салаш, съобщи инж. Чайков. Той се ангажира, че всички процедури по проекта за пункта, които зависят от агенцията ще бъдат завършени най-късно до началото на месец май 2014 година.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.