Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Среща на ОИЦ-Видин в Димово

23.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

8 млн. лева са европейските инвестиции в общината, Еврофондовете приоритетни и за периода 2014-2020 г..

Среща в Димово, посветена на опита и научените уроци от сегашния програмен период и подготовката за периода 2014-2020 г., проведе днес екипът на Областен информационен център-Видин. Това съобщи Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”. Заедно със заместник-кмета Елена Гергова, служители в администрацията и представители на бизнеса и читалището, управителят на ОИЦ Мариела Савкова и експертът Цветомир Ценков обсъдиха приоритетните области, в които бенефициентите от община Димово могат да проявят проектна активност в новия програмен период. Бъдещите оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“, „Добро управление“ и „Региони в растеж“ ще са във фокуса на общината и местната общност в следващата финансова рамка, стана ясно на срещата.

Заместник-кметът Елена Гергова посочи, че в настоящия програмен период община Димово е привлякла близо 8 млн. лева европейски инвестиции по Оперативните програми и другите финансови инструменти на Европейския съюз (общо 736 382 лв. по Оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“, „Регионално развитие“ и „Административен капацитет“ и над 7,3 млн. лв. по Програмата за развитие на селските райони и трансграничните програми). Еврофондовете ще са приоритетни за Димово и за периода 2014-2020 г., посочи още Гергова.

Екипът на ОИЦ-Видин отправи покана към кмета на община Димово Лозан Лозанов да се включи в предстоящата регионална кръгла маса по инициативата „Научени уроци“. Бе представена и другата национална инициатива, популяризирана от мрежата от 28 информационни центъра, за ново лого и слоган на оперативните програми в периода 2014-2020 г.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.