Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Пътен полицай на годината Видин - 2013

29.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово спечели приза „Пътен полицай на годината-2013”.

Заместник-министър Пламен Ангелов награди габровските полицаи, те са първи в отборното класиране, съобщиха от пресцентъра на МВР. На тържествена церемония във Видин бяха отличени победителите в 21-то издание на Националното състезание „Пътен полицай на годината - 2013”. Наградите връчиха зам.-министърът на вътрешните работи Пламен Ангелов, комисар Николай Григоров-началник отдел Охранителна полиция” при ГДНП, комисар Антон Антонов-началник отдел Пътна полиция при ГДНП, Алекси Кесяков – секретар на ДОККПБДП, комисар Константин Джунински – директор на ОДМВР-Видин, комисар Ваньо Димитров – началник отдел Охранителна полиция в областната дирекция и д-р Надежда Тодоровска от БЧК.

Организатори на престижната професионална надпревара са отдел „Пътна полиция” към Главна дирекция “Национална полиция” и ОДМВР–Видин, със съдействието на традиционните партньори от СБА и БЧК и с подкрепата на община Видин. В състезанието участваха мъжки отбори от СДВР и 28-те областни дирекции на МВР в страната. В продължение на два дни пътните полицаи премериха сили в няколко дисциплини – решаване на тестове за познаване на нормативната база по безопасността на движението и полицейската дейност; теоретичен и практически изпит по оказване на долекарска помощ на пострадали при ПТП; стрелба с късо оръжие; майсторско управление на автомобил и мотоциклет. Индивидуално с мъжките отбори се състезаваха и две смели жени – служители в “Пътна полиция” – Кърджали и Видин.

Първо място в дисциплината теория и практика по оказване на долекарска помощ на пострадал при пътно-транспортно произшествие спечели Стоян Атанасов от ОДМВР-Габрово, второто място си поделиха Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово и Николай Стойчев от ОДМВР-Сливен, трети се класира Николай Николов от ОДМВР-Ловеч. В дисциплината решаване на теоретичен тест от служебната дейност на пътна полиция първи се нареди Людмил Ценков от ОДМВР-Враца, на второ място е Ивайло Паунов от ОДМВР-Кюстендил, а трети Димитър Александров от ОДМВР-Разград. Най-добър при стрелба с пистолет беше Стоян Атанасов от ОДМВР-Габрово, след него Стоян Савов от ОДМВР-Силистра и Момчил Григоров от ОДМВР-Габрово. В дисциплината майсторско управление на мотоциклет първото място спечели Методи Колибарски от ОДМВР-Благоевград, втори е Евгени Семков от ОДМВР-Видин, трети – Никола Николов от ОДМВР-Шумен. Най-добър при майсторско управление на автомобил беше Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян, следва го Мирослав Ценов от СДВР и Пламен Хаджирачев от ОДМВР-Велико Търново.

Призьори в индивидуалното генерално класиране:
Първо място и носител на титлата „Пътен полицай на годината-2013” е Момчил Цветанов Григоров от ОДМВР-Габрово;
Второ място – Никола Николов от ОДМВР-Шумен;
Трето място – Ивайло Паунов от ОДМВР-Кюстендил и Николай Николов от ОДМВР-Ловеч.
Заместник-министърът на вътрешните работи Пламен Ангелов връчи наградите на победителите в генералното отборно класиране:
Първото място спечели ОДМВР-Габрово с отбор в състав Момчил Григоров и Стоян Атанасов;
Второ място - ОДМВР-Силистра с отбор в състав Калоян Дончев и Стоян Савов;
Трето място – ОДМВР-Смолян с отбор в състав Васил Бакалски и Райчо Сивенов.
По утвърдена през годините традиция БЧК награди дамите, които бяха индивидуални участнички в надпреварата - Красимира Димитрова от ОДМВР-Видин и Женя Иванова от ОДМВР-Стара Загора. Председателят на фондация „Годишни награди за пътна безопасност” Иван Тодоров отличи с грамота за личен принос в безопасността на движението гл.инспектор Красимир Живков – началник сектор „Пътна полиция” в ОДМВР-Видин.

***
Националното състезание “Пътен полицай на годината” се провежда ежегодно от 1992 година насам, ОДМВР – Видин за първи път домакинства надпреварата. Целта на състезанието е да се направи проверка на професионализма на пътните полицаи, на теоретичните им познания и практическите им умения, свързани с ежедневната им служебна дейност.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.