Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Зачестяват кражбите на контейнери за смет в Дунавци

30.09.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Досега осем големи и два малки от старите метални контейнери са открити и върнати на гражданите със съдействието на ОДМВР-Видин.

Последно са откраднати две метални кофи за битов отпадък от наш съгражданин който ги предал на вторични отпадъци, от където за тях е получил седем лева и четиридесет стотинки. Това съобщи Димо Скорчев, кмет на град Дунавци цитиран от "Фокус". Досега осем големи и два малки от старите метални контейнери са открити и върнати на гражданите със съдействието на ОДМВР-Видин, както и шест големи от пластмасовите кофи.

Към този момент на част от хората подали молби за откраднати контейнери за битов отпадък контейнерите са възстановени. Друг случай на уличен в кражба на контейнер е млад мъж от село Грамада, който е хванат с две кофи от органите на реда в местността Божурица. В град Дунавци контейнерите за битови отпадъци са около 1 380 и на този етап са достатъчни да обслужват гражданите на населеното място. На този етап стигат контейнерите единствено само трябва по ритмично и в график почистващата фирма да си изпълнява задълженията, допълни още Скорчев.

В град Дунавци живеят около 3 400 души.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.