Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Акция срещу нелегалните предприемачи във Видинска област

02.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Договорени са съвместни акции срещу нелегалните предприемачи във Видинска област.

За съвместни акции се договориха Областната дирекция на МВР – Видин, Гранична полиция и Областният отдел на „Контролна дейност – ДАИ” на провелото се заседание на транспортната комисия, което бе ръководено от заместник-областният управител инж.Николай Тодоров, предаде агенция “Фокус”. При подобни акции, проведени преди 2 години са установени 56 нелегални превозвачи, посочиха от Областният отдел на „Контролна дейност – ДАИ”.

Проблем според участниците в заседанието на комисията са доказателства, които се представят пред съда. „Много от свидетелите, които сме установили, че се превозват от нелегални таксита, в съда се отказват от първоначалните показания и обвиненията падат. Нямаме нито един осъден нелегален превозвач”, призна Димитър Димитров началник на Областният отдел на „Контролна дейност – ДАИ”.

Представителите на Гранична полиция Видин – комисар Силвио Лазаров, началник на ГПУ – Видин и Валентин Ванков, началник на ГПУ – Брегово посочиха, че в резултат на непрекъснати проверки на границата са ограничени нелегалните превозвачи с бусове за Италия. На заседанието бе посочено, че най-много са нелегалните превозвачи от общините Кула и Брегово. „Там са и най-засилените полицейски акции срещу нелегалните превозвачи. Някои от нелегалните превозвачи взимат своите клиенти от домовете им, не от спирките, а на връщане действат по същия начин. Станаха и по-предпазливи – не качват случайни хора”, каза на заседанието комисар Ваньо Димитров, началник-отдел „Охранителна полиция”.

Представителят на КАТ Олег Ванков заяви, че все още не е изпълнено решението на общинския паркинг през Автогарата да спират само общински автобуси и автобусите на лицензираните превозвачи, като не се допускат нелегалните таксита. Общото мнение бе, резултатите от съвместните акции респектират нелегалните превозвачи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.