Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Представяне на област Видин на "Ваканция Експо" през 2014 г

03.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Представянето на област Видин като привлекателен туристически регион на международната туристическа борса "Ваканция Експо" през 2014 г. бе акцент в дискусията на Областния консултативен съвет по туризъм.

Днес в Областна администрация Видин бе проведена среща-дискусия на Областния консултативен съвет по туризъм. Представянето на област Видин като привлекателен туристически регион на международната туристическа борса "Ваканция Експо" през 2014 г. бе единият от акцентите в дискусията. Членовете на Съвета се обединиха около идеята да се изработи атрактивен макет на щанда, на който ще се рекламират културните и туристически забележителности от целия регион. За подобряване на услугите и комуникацията с чуждестранните туристи бе решено да се изготвят списъци с имената на професионални преводачи, които да бъдат предоставени на местните музеи и хотели.

Членовете на Областния консултативен съвет по туризъм бяха информирани за напредъка по проект "TRANSDANUBE", който Областна администрация – Видин изпълнява съвместно с 14 финансови партньори от Европа. Областният управител инж. Кръстьо Спасов съобщи, че е подписал Общата визия на проекта за устойчива мобилност в регионите по поречието на река Дунав.

Като резултат от проекта ще бъде разработена маркетингова стратегия за развитието на туризма в област Видин, туристически пакети и транспортни оферти за населените места на територията на Дунавски басейн.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.