Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Саниране на МБАЛ - Белоградчик

07.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

През миналата година община Белоградчик отдели почти 130 000 лева от изравнителната субсидия, за да може болницата да бъде спасена.

В Белоградчик започна саниране на общинската болница по проект за енергийна ефективност, финансиран от Международен фонд „Козлодуй”, чрез Министерството на икономиката и енергетиката. Общо 204 хиляди евро ще бъдат вложени в реконструкцията, съобщиха от пресслужбата на Община Белоградчик. Дейностите по проекта включват смяна на дограма, топлоизолация на стените, покрива, и подовете, както и подмяна и модернизация на отоплителна система.

Предвижда се смяна на котела с такъв, работещ на твърдо гориво. За горене ще се ползва дървен чипс, представляващ едросмляна отпадъчна дървесина, която е в изобилие в Община Белоградчик. Очаква се намаляване на разхода за енергия до осем пъти след санирането, като целта е да се осигурят значително по-добри и уютни условия за пациентите.

През миналата година община Белоградчик отдели почти 130 000 лева от изравнителната субсидия, за да може болницата да бъде спасена.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.