Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Продължават арехеологическите разкопки в Рациария

10.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

35 жители на село Арчар участват в арехеологическите разкопки на античния град Рациария.

Работниците са наети на 4-часов работен ден по програма за временна заетост. След възстановяването на археологическите разкопки не са установени опити за иманярски действия, съобщи кметът на селото. По думите му, полицаите са подготвени за евентуален иманярски интерес, но засега такъв няма. Жителите на село Арчар посрещат добре възстановяването на археологическите разкопки в античния град Рациария, но смятат, че са закъснели, защото е разрушено много, каза още Емил Георгиев. Той добави, че настроението сред хората е, че един ден античният град ще се превърне в интересен туристически обект.

15,5 тона хранителни продукти от интервенционните запаси на ЕС ще бъдат раздадени на жители на село Арчар, заяви пред агенция “Фокус” кметът Емил Георгиев. Помощта ще бъде разпределена между 620 души. Раздаването на хранителните продукти ще започне от понеделник, 14 октомври. Село Арчар е едно от най-големите в област Видин и получава най-много продукти. Затова е създадена организация за съхранение и разпределение на помощта. Определени са хора, които ще създадат такава организация, че то да премине спокойно. Жители на селото питат всеки ден за хранителните продукти, интересуват се от вида и количеството им, каза още кметът. По думите му, всички продукти ще бъдат раздадени на бенефициентите за около седмица. Обикновено най-голямо е натоварването през първите 3 дни.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.