Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Дупка се отвори в асфалта на "Дунав мост 2"

14.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Дупката в асфалтираното тази пролет платно към България, бе запълнена временно с цимент.

"Мостът на румънско-българското приятелство, който беше открит през лятото, се е повредил", алармира на страниците си и румънският вестник "Гъндул", цитиран от БТА. Съоръжението, което свърза Видин и Калафат през Дунав, беше асфалтирано през април и влезе в експлоатация през юни.

Въпреки че временното решение е помогнало да се избегнат затруднения в трафика, оказва се че дупката е отворила по-голям проблем. Дъждовна вода проникнала в бетонно отделение под настилката, където се намират комуникационните кабели на инфраструктурната връзка. Представители на Агенция "Пътна инфраструктура" вече са извършили оглед на повредите. Очаква се и по-сериозна проверка, в която ще участват и специалисти от Централния институт на пътните технологии, национални и европейски норми и стандарти. Тя ще търси отговор на въпроса защо няколко месеца след полагането на хидроизолацията и асфалта, те вече дават дефект.

Според "24 часа" повреди вече има по шосето на румънския бряг от моста до граничния пункт, където асфалтът се е деформирал. Изграждането на прилежащата инфраструктура там бе отговорност на Румъния и северната ни съседка трябва да вземе мерки за ремонта на засегнатия участък.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.