Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Пожар в локомотив на влак Мездра-Монтана

27.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Няма пострадали при възникналия пожар в локомотива на влака Мездра-Монтана.

Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ. В сряда, в 07:49 ч. локомотивната бригада, обслужваща пътнически влак № 70200, пътуващ по маршрут от Мездра до Монтана, забелязва изтичане на масло от локомотива на влака, което започва да пуши и впоследствие се запалва, предаде Агенция "Фокус". Изтичането на маслото е станало в района на спирка Охрид, в междугарието Бойчиновци – Ракево. Няма пострадали пътници. Служителите от локомотивната бригада са подали сигнал на тел. 112. Своевременно пътниците са свалени от влака и евакуирани на безопасно разстояние от запалилия се локомотив. Във влака са пътували 30 пътници. Вагоните на влака са отделени от запалилия се локомотив на безопасно разстояние, за да не се прехвърли огънят върху тях. Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията незабавно е сформирала комисия от експерти, която вече е на мястото, за да установи причините за инцидента.

Към момента екипите на служба "Пожарна и аварийна безопасност" все още правят опити за потушаване на пожара. Вагоните от състава на влака са изтеглени в гара Ракево. Движението на влаковете в междугарието Бойчиновци – Ракево е спряно. Създадена е организация за превоз с автобус на пътниците от пътническия влак № 70200. Пътниците от бързите влакове № 7620 (София – Видин) и № 7621 (Видин – София) се превозват с автобуси в участъка Бойчиновци – Криводол.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.