Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Община Ружинци – готова за новия програмен период

16.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

С 2,5 млн. лв. европейски инвестиции досега и текущи проекти за над 7,2 млн. лв. общината продължава активната си дейност в сферата на човешките ресурси, инфраструктурата и икономическото развитие.

Община Ружинци има готовност за новия програмен период. С 2,5 млн. лв. европейски инвестиции досега и текущи проекти за над 7,2 млн. лв., общината продължава активната си дейност в сферата на човешките ресурси, инфраструктурата и икономическото развитие и в следващата финансова рамка 2014-2020 г. Това заявиха общинските служители на среща за кохезионната политика, която проведе днес в Ружинци екипът на Областен информационен център-Видин.

Управителят на ОИЦ Мариела Савкова запозна присъстващите с приоритетните за Ружинци оси по бъдещите оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“, „Добро управление“, „Околна среда“ и „Региони в растеж“. Савкова представи и мисията и целите на кохезионната политика, както и подготовката на новия програмен период. Експертът „Комуникация, информация и логистика“ Цветомир Ценков обобщи изводите от региона от националната кампания „Научени уроци“. Участниците в срещата посочиха, че наред с опростяването на процедурите и намаляването на контрола, приветстват и политиката на подкрепа на малките общини, която се предвижда за новия програмен период.

Екипът на ОИЦ-Видин ще продължи своите информационни събития в Ружинци. Запознаването с новите оперативни програми на всички потенциални бенефициенти в общината ще е приоритет в следващите срещи, които ще проведе центъра до края на годината и в първите месеци на 2014 г.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.