Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Нов началник е назначен на ОУ "ПБЗН"-Видин

17.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Главен инспектор Станислав Генчев е новият началник на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението”-Видин.

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 15.10.2013г. е назначен временно на длъжността началник на ОУ"ПБЗН"-Видин.
Главен инспектор Станислав Николов Генчев е роден на 26 октомври 1962г. в гр.Кула. Има висше образование - инженер по противопожарна техника и безопасност. Завършва Академията на МВР през 1985г. и започва професионалната си кариера като инспектор в Общинска противопожарна служба към РУ Кула. От 01.07.1992г. е назначен за началник на РСПО–Кула, а от 16.06.1999г. за началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”- Видин.

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 15.10.2013г. е назначен временно на длъжността началник на Областно управление "ПБЗН"-Видин. Гл. инспектор Генчев е награждаван 11 пъти с "Обявяване на благодарност”. През 2010г. със заповед на министъра на вътрешните работи е награден с „Почетен знак на МВР” – III степен.

Гл. инспектор Генчев е носител на приза „Пожарникар на годината 2009”, той е комплексен победител в националния конкурс „Пожарникар на годината”. Семейно положение - женен, с две деца.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.