Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Две фирми искат да чистят Дунав мост 2

22.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Изтече крайният срок за подаване на оферти, а икономически най-изгодната ще стане ясна до дни.

Двама кандидати са заявили желание да се грижат за поддръжката и снегопочистването на Дунав мост 2 и прилежащата му инфраструктура през 2013 -2014 г., съобщи пред “Труд” инж. Владимир Андреев, изп. директор на българо-румънското дружество “Дунав мост Видин - Калафат” АД. На 18 октомври изтече крайният срок за подаване на оферти, а икономически най-изгодната ще стане ясна до дни.

До 260 000 лв. се дават за едногодишно текущо и зимно поддържане, както и при аварийни ситуации на моста и инфраструктурата с обща дължина от 15 км. Прогнозната стойност на поръчката за зимно почистване е 195 000 лв. За текущо поддържане цената е до 55 000 лв., а за аварийно - 10 000 лв.

Сред ангажиментите на бъдещия изпълнител са отстраняване на малки повреди по пътното платно като дупки, пукнатини и деформации, възстановяване и почистване на разрушени отводнителни съоръжения, малки свлачища и наноси, боядисване на конструкции, поддържане на крайпътните насаждения и др. Дейностите при зимното чистене на цялото трасе са изчислени при интензивност на движението около 4000 превозни средства дневно.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.