Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

От фирмата по чистота във Видин са подготвени за първия снеговалеж

28.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

В момента тече подготовката за зимното поддържане на територията на град Видин.

Имаме пет снегорина, на които към момента сменяме масла, гуми и чакаме финансови средства от общината, за да попълним складовете със сол защото имаме минимални количества, каза Людмил Борисов, управител на фирмата по - чистота в град Видин, цитиран от агенция "Фокус". "Очаквам още тази седмица да започнат да ми карат сол, но ще трябват и пари от общината, за да може да се заплати", допълни управителя на фирмата по-чистота.

Количеството сол което очаква да получи фирмата по-чистота през тази седмица е около 300 тона. "За да сме спокойни и подготвени за всичко ни трябват около 1000 тона сол", каза още Борисов. Към този момент фирмата разполага с около 50- 60 тона сол с която може да отреагира при първи снеговалеж. Почистването на улиците на Видин от сняг през тази година ще се извършва с пет снегорина. "Нашите самосфали имат прикачни устройства за разпръскване и както миналата , така и тази година ще почистваме от сняг със пет камиона", допълни Борисов. В графика за зимно поддържане, както през миналия сезон така и през този са включени надлезите намиращи се на територията на град Видин. Борисов обясни, че при тях почистването от сняг е по специфично, тъй като сутрин когато времето е влажно замръзват и се налага да се обслужват почти всяка сутрин.

През зимния сезон от фирмата по - чистота ще има постоянно дежурни които да следят за метеорологичната обстановка 24 часа от денонощието. През зимните месеци почистващата фирма има готовност при по обилен снеговалеж да реагира навреме при сигнали получени от Гражданска защита и полиция и по най-бързия начин да бъдат свикани екипите и техниката, които ще дежурят 24 часа, но към момента това не се налага.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.