Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Акция за пешеходна безопасност се проведе във Видин

29.10.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

В нея взеха участие довоброволци на неправителствената организация “Отворена Младеж” и служители на Сектор “Пътна полиция” при ОДМВР-Видин.

Пътни полицаи раздаваха разяснителни брошури за безопасно шофиране днес от 07.00 до 09.00 часа пред ЦДГ ”Детелина” във Видин. Инициативата на отдел „Охранителна полиция” в ОДМВР-Видин се проведе съвместно със сдружение „Отворена младеж”. Представители на неправителствената организация раздаваха на малчуганите светлоотразители за пешеходци, които те могат да закачат на своите раници или дрехи, за да бъдат забелязвани по-добре от шофьорите.

Идеята на акцията е с настъпването на зимното часово време, когато се стъмва по-рано, да направим децата по-видими и да повишим тяхната безопасност, коментираха от сдружението.

Друга цел на акцията е децата да научат правилата за движение. По време на инициативата екип на Сектор КАТ-„Пътна полиция”-Видин раздаваше информационни брошури за пътна безопасност. Родителите, които возят своите деца в детски столчета за автомобил, получиха също антистрес фигурки и еднократни тестове за наличие на алкохол в издишания въздух. На родителите се даваха съвети за обезопасителните системи в автомобила, за да се обърне внимание на безопасността на всички пътуващите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.