Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

7 милиона европейски средства по проекти на община Макреш

28.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

ОИЦ-Видин ще разшири взаимодействието си с местните бенефициенти чрез обучения и информационни срещи.

6 880 000 лв. са средствата, договорени от община Макреш от европейските фондове. Това стана ясно на информационна среща, която проведе вчера в Макреш екипът на Областен информационен център-Видин. Местната власт е депозирала и две проектни предложения по Оперативна програма „Административен капацитет“. Тя е и партньор по проекти, финансирани от оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“ и „Околна среда“, съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”.

За да повиши проектната активност на община Макреш и останалите местни бенефициенти (читалища, кооперации, малък бизнес), ОИЦ-Видин ще разшири взаимодействието си с тях чрез обучения и информационни срещи. Със секретаря на общината Ванюша Василева бе договорено общинската администрация да участва в предстоящата инициатива на центъра „Европейска лятна академия“. Новият програмен период (2014-2020 г.) предизвика най-много въпроси на днешната среща. Беше посочено, че чрез основния източник на инвестиции - европейските средства, община Макреш в следващите години ще може да построи спортни съоръжения, както и да подобри пътната инфраструктура и материално-битовите условия в детските градини.
Екипът на ОИЦ-Видин презентира и Единния портал за Структурните инструменти на ЕС в България и Информационната система за управление и наблюдение (ИСУН), като основни източници на информация за оперативните програми. Беше представена и мрежата от областни информационни центрове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.