Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Дунав – европейската врата на България

28.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Със срещата за Международния ден на река Дунав ОИЦ-Видин представи възможностите за финансиране и сближаване, както и тематична изложба на Николай Славчев.

Среща, посветена на международния ден на река Дунав – 29 юни проведе днес Областен информационен център-Видин. С информационното събитие екипът на центъра представи възможностите за финансиране от ЕС на Дунавския регион и сближаване на държавите и регионите по поречието на реката, както и тематична изложба на Николай Славчев. Управителят на ОИЦ-Видин Мариела Савкова презентира регионите на Европа – политики и възможности за финансиране и направи преглед на финансовите инструменти на Кохезионната политика, програмите на Общността и подготовката за новия програмен период. Дунавското сътрудничество и ЕС бе другият акцент в срещата, като бе отбелязано, че чрез Дунавската стратегия се реализира в още по-голяма степен политиката на Съюза за сближаване, реализиране на общи политики и разрешаване на идентични проблеми между 14-те държави и регионите в тях, включени в стратегията.

Представителите на Басейнова дирекция Дунавски район-Плевен – Сия Бенчовска и Здравка Иванова разказаха за целите и същността на международния ден на река Дунав и акцентираха на огромното екологично значение на реката, което влияе върху всички на сфери на живота на хората, живеещи по поречието й.
Изложбата на художника Николай Славчев: „Дунав – вечната европейска река“ (част от цикъла „Младите таланти на Европа“), с която завърши срещата, представи Дунав и природното богатство на Видинския край. С благотворителната проява младият творец, който е сирак, отгледан в детски дом в Белоградчик, се надява да събере средства, за да кандидатства в университета за преподавател по изобразително изкуство. Изложбата ще бъде експонирана в офиса на ОИЦ-Видин, на пл. „Бдинци“ 2, в следващия един месец.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
Хотел и Спа Нептун - Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.