Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Тържествени чествания по повод празника на град Белоградчик – 29 юни

01.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Инж. Кръстьо Спасов, областен управител на област Видин, поздрави жителите и гостите на Белоградчик по повод празника на града – 29 юни.

Инж. Кръстьо Спасов, областен управител на област Видин, бе гост на тържествените чествания по повод празника на град Белоградчик – 29 юни. В поздравителния си адрес до общинското ръководство, жителите и гостите на града, инж. Спасов изрази подкрепата си към усилията на местната власт за популяризирането и представянето на община Белоградчик, като желана туристическа дестинация.

Желая ви здраве, професионални успехи и лично щастие! Нека имате сили, смелост и дръзновение, за да изграждате съвременния облик на Белоградчик и да създавате условия за просперитет на този прекрасен планински град!“ – се казва още в приветствието на областния управител.
Сред гостите на тържествените чествания по повод празника на Белоградчик бяха народни представители от Видински многомандатен избирателен район, Негово Високоблагоговейство свещено иконом Рафаил, делегация от община Княжевац, Сърбия, представители на Московския държавен университет и други. Традиционно и тази година, в периода от 26 до 30 юни, бе проведен и белоградчишкия панаир, който с богатата си културна програма, събра много гости от страната и чужбина.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.