Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Европейските средства – основен източник на инвестиции в община Чупрене

03.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

13 милиона лева е привлякла общината от Европейските фондове.

Европейските средства са основен източник на инвестиции в община Чупрене. Това съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”.
13 милиона лева е привлякла общината от европейските фондове от началото на програмния период (01.01.2007 г.) досега. От тях средствата по линия на оперативните програми са в размер на 813 187 лв. Това стана ясно днес на среща, организирана от Областен информационен център-Видин, в която участие взе и кметът на община Чупрене Ваньо Костин. Проектите на община Чупрене по оперативните програми са осигурили възможност за ремонт на две училища, допълнителна квалификация на общинската администрация и изпълнение на единствения проект в област Видин за опазване и възстановяване на биоразнообразието („Реинтродукция на Балканската дива коза в Западна Стара планина“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“).

Следващият програмен период е от съществена важност за местната власт – посочи кметът Ваньо Костин, като подчерта, че е необходимо да се намери вариант за подкрепа на общините при съфинансирането на проектите. Екипът на ОИЦ-Видин презентира следващата финансова рамка (2014-2020 г.) и актуални процедури по оперативните програми. Бе договорено и разширяване на сътрудничеството между ОИЦ-Видин и община Чупрене. С общинската администрация ще бъдат проведени още информационни срещи, както и специализирано обучение за работа с ИСУН.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.