Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Рехабилитация на пътя Шишенци – Бойница - Кула

04.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител инспектира строително-монтажните работи по рехабилитацията на път ІІІ-121, в участъка Шишенци - Бойница – Кула.

Проект ЛОТ 37 Рехабилитация и реконструкция на път III-121 от км 31+851 до км 41+300 и от км 41+300 до км 50+253 е с обща дължина 18,402 км и се изпълнява по Оперативна програма „Регионално развитие“, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.
Областният управител остана удовлетворен от създадената цялостна организация на обекта и изпълняваните дейности. На среща с г-жа Анета Генчева, кмет на община Бойница, инж. Спасов изказа увереност, че рехабилитацията на пътя ще допринесе за подобряване на транспортната достъпност към община Бойница и значително ще облекчи ежедневието на хората в района. От години жителите на Бойница и околните населени места очакват изграждането на този път, който не бе реконструиран повече от 30 години. След приключване на ремонтните дейности по третокласния път, община Бойница ще има добре изградена пътна инфраструктура, която е важна предпоставка за подобряване на социално-икономическото й развитие.

Участъкът, който се рехабилитира в момента, осъществява връзката между общините Бойница и Кула, и има важно значение за област Видин. Пусковият срок за рехабилитацията на пътя е месец септември 2013 година. Договорът за строителство е на стойност 10 480 161.24 лева с ДДС, а за строителния надзор – 276 416.40 лева с ДДС. Изпълнител на строително-монтажните дейности е Сдружение „Регионални пътища – Север 2012“, а строителния надзор се осъществява от „Пътконсулт 2000” ЕООД.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.