Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Стартира Европейската лятна академия на ОИЦ-Видин

04.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

В Кула бе дадено началото на кампанията-обучение за следващия програмен период.

Днес в гр. Кула екипът на Областен информационен център-Видин даде началото на новата си кампания „Европейска лятна академия“, съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”.

Еднодневното интензивно обучение, което цели да подпомогне подготовката на местните власти, неправителствените организации и предприемачите за новия програмен период 2014-2020 г., се базира на научените уроци от настоящата финансова рамка и предоставяне на подробна информация за Оперативните програми, които ще се изпълняват от следващата година.

Акцент в информационния ден бе темата за често допусканите грешки при разработването и управлението на проектите по Оперативните програми. Бе проведено и упражнение за разработване на идеен проект – от формулиране на идеята, през оформянето й като проект, и изпълнението му.
Служителите от проектния екип на община Кула, която има богат опит с активност по Оперативните програми (4 договорени проекта на стойност 968 981 лв.) и другите финансови инструменти на ЕС, посочиха, че обучението е било много полезно за тях. Екипът на ОИЦ-Видин предложи на следващата среща в Кула акцент на обучението да е електронното кандидатстване чрез ИСУН. Бе договорено и разширяване на взаимодействието с читалището.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.