Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

5 юли – Професионален празник на работещите в МВР

05.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител поздрави ръководството и служителите на ОД на МВР Видин по повод 5 юли – Професионален празник на работещите в Министерство на вътрешните работи.

Тържествената церемония по отбелязване на празника се състоя вчера, в залата на Общински съвет Видин. Инж. Кръстьо Спасов пожела на служителите в областната структура на МВР крепко здраве, сили и воля в отстояването на законността във всички сфери на обществения и политическия живот.

Споделям празника ви с дълбоко чувство на уважение към вас и вашия професионализъм. Позволете ми да изразя своята благодарност за ежедневните усилия, които полагате, за да бъде област Видин спокоен и сигурен европейски регион. Убеден съм, че в структурите на МВР работят отговорни и достойни хора, готови ежедневно да осигуряват поддържането на правовия ред, мир и законност. С усърдие, воля и характер, продължавайте да изпълнявате професионалното си призвание и да отстоявате доброто име на видинските структури на МВР.“ – се казва в поздравителния адрес на инж. Спасов до служителите на областната структура на МВР.

В края на церемонията комисар Константин Джунински, директор на ОД на МВР Видин, връчи символична грамота на областния управител с благодарност за ползотворното сътрудничество и взаимодействие между двете институции.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.