Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Видин – първа спирка на Дунавския сал

06.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Проектът „Дунавски сал 2013” се реализира от Технологичен център София, Сдружение за иновации и нови технологии и Сдружение за развитие на туризма в Тутракан и региона.

Осемнайсетметровият сал акостира при плажа на крепостта „Баба Вида“ два часа и половина след уречения час. Причината е, че плавателното съоръжение е трябвало да се пригоди така, че да отговаря на параметрите на „малък кораб“. Първоначалната дължина на сала е била 28 м. Преди два дни стана ясно, че замисълът на организаторите да качват пасажери по маршрута, не може да се осъществи. В състава на екипажа са капитанът Антон Антимов, Юрген Айзеле и Иван Панкев. След като документите им бяха проверени от граничните полицаи, те поканиха желаещите видинчани да се качат и разгледат сала.

Във връзка с пристигането на Дунавския сал общината разположи пред билетния център на крепостта шатри с рекламни брошури за туристическите обекти и забележителности на територията й, а местни занаятчии, винопроизводители и сладкари представиха своето производство. Туристи и гости опитаха от вкусните продукти на сладкарница „Еделвайс“.

Проектът „Дунавски сал 2013” се реализира от Технологичен център София, Сдружение за иновации и нови технологии и Сдружение за развитие на туризма в Тутракан и региона. Ръководител на проекта е Юрген Айзеле. Салът е посланик на Европейската стратегия за Дунавския регион. Организаторите съобщиха, че плавателния съд ще остане на видинския бряг до понеделник, когато предстои проверка от ИА „Морска администрация“.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.