Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

ОИЦ – Видин проведе информационна среща в Гомотарци

17.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

С кмета на с. Гомотораци Ирена Иванова бяха обсъдени направленията, в които местната общност може да прояви проектна активност.

Това съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”. Събитието беше посветено на новия програмен период, актуалните възможности през настоящия период, изпълнението на Оперативните програми в област Видин, както и на дейността на ОИЦ – Видин и мрежата от областни информационни центрове. Участие в срещата взеха кметът Ирена Иванова и член-кооператори от района. ПК „Тъмпан“ може да се възползва от отворената процедура на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ – Енергийна ефективност и зелена икономика“ и да направи своята сграда и магазина в нея енергийно независими, подчерта експертът „Комуникация, информация и логистика“ Цветомир Ценков. Той и експертът „Информационно обслужване и услуги“ Яна Гъркова презентираха и възможностите на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и европейската инициативата за намаляване на младежката безработица.

С кмета на с. Гомотораци Ирена Иванова бяха обсъдени направленията, в които местната общност може да прояви проектна активност. Иванова изрази надежда община Видин да бъде включена в обхвата на Програмата за развитие на селските райони от следващия програмен период (2014-2020 г.), за което има интерес от местните жители, работещи в сферата на земеделието. Тя посочи, че ще се възползва от подкрепата на ОИЦ-Видин, за да може неправителствената организация в селото и читалището да намерят най-добрите варианти за кандидатстване по Оперативните програми.

Със срещата в Гомотарци завърши поредицата от пет информационни събития с потребителските кооперации в областта (Дреновец, Бойница, Белоградчик, Раковица, Гомотарци). В партньорство с Областния кооперативен съюз, ОИЦ-Видин ще организира регионален форум, на който ще се направи обобщение на постигнатите резултати и ще се набележат мерки за задълбочаване на сътрудничеството между центъра и кооперативното движение.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.