Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Нови пазари за винопроизводителите от региона

21.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Представители на пет фирми от Видинския регион, които се занимават с винопроизводство, направиха кратко представяне на своята дейност.

Община Видин организира работна среща с участието на представители на неправителствената организация „Brand Marketing Organization” и винопроизводители от Видинския регион. Събитието се проведе в конферентната зала на крепостта „Баба Вида“. Срещата бе открита от кмета на Община Видин Герго Гергов. Той поздрави гостите с „добре дошли“ на видинска земя и изрази надежда, че ще бъдат поставени основите на едно ползотворно сътрудничество между двете страни.

Представители на пет фирми от Видинския край, които се занимават с винопроизводство, направиха кратко представяне на своята дейност. Пламен Ангелов – управител на „Brand Marketing Organization” ги запозна с обхвата и дейностите, които включва проектът „Представяне на вина от Видинския край на пазарите в САЩ и Китай”. „Тази процедура обикновено е тромава, но със съдействието на Община Видин само за няколко дни успяхме да организираме днешната среща”, сподели Ивелина Георгиева – член на управителния съвет на организацията с нестопанска цел. „Говорим за действащ проект”, допълни още тя.

Марк Антъни - експерт "Винени клъстери" в „Brand Marketing Organization” сподели, че програмата ще бъде изпълнена на пазарите на САЩ (Ню Йорк, Чикаго и Сан Франциско) и Китай (Хонг Конг, Шанхай и Пекин). Той увери местните винопроизводители, че включването в проекта ще бъде наистина полезно за тях. „Създаване на контакти с дистрибутори от чужбина, изработване на информационни и рекламни материали, организиране на промоционални винени събития, изготвяне на доклади за пазара и потенциалните канали за продажба – това са само малка част от дейностите, включени в проекта. Смятам, че той е една чудесна възможност, тъй като не е необходимо никакво финансово участие от ваша страна”, каза Антъни на срещата.
По време на визитата си гостите от „Brand Marketing Organization” разгледаха крепостта „Баба Вида“ и постоянната изложба „История и вино”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.