Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Висока посещаемост на туристи се отчита в област Видин

29.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Над 250 туристи са посетили крепостта „Баба Вида” през почивните дни. Висока е посещаемостта на крепостта "Калето" в Белоградчик.

Над 250 туристи са посетили крепостта „Баба Вида” през почивните дни, съобщиха от билетния център на историческия обект. Горещините тази седмица не са се отразили на туристопотока. Голяма част от посетителите отново са били чужденци. Имало е туристи от Германия, Франция, Дания и САЩ. Всички те са пристигнали във Видин с круизен кораб. Сред българските туристи е имало както от Видин и региона, така и от други части на страната. В събота „Баба Вида” е посетила и организирана група деца от Дом за деца лишени от родителски грижи от областта.

Посещаемостта на крепостта "Калето"в Белоградчик в неделния е също много висока. Туристическата актракция са решили да посетят стотици български и чуждестранни туристи , показа репортерска проверка на “Фокус”. До момента крепостта са посетили две организирани групи немски туристи, както и много български от почти цялата страна. В обекта текат частични реставрационни дейности, които не затрудняват достъпа до крепостта. В билетния център се предлагат най-различни сувенири- картички, магнити за хладилник и други. Цената на входа за възрастни е 5 лева, а за ученици, студенти и пенсионери- 3 лева.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.