Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

До дни започва асфалтирането на улици

29.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

По обществената поръчка ще се извърши цялостно асфалтиране, както и текущ ремонт на улици във Видин.

Сдружение „Дунав“ – София е избраният изпълнител на обществената поръчка „Рехабилитация и ремонт на улици и пътища от транспортната мрежа и населените места в Община Видин. В него влизат три фирми, от които едната е видинска.

Договорът с изпълнителя беше сключен на 16 юли. През тази година в Поименния списък за капиталови разходи, приет с решение №25, взето с протокол №2/28.02.2013 г. на Общинския съвет, са гласувани поименно улици и пътища от транспортната схема на общината за ремонт на обща стойност 2 049 804 лв. По обществената поръчка ще се извърши цялостно асфалтиране, както и текущ ремонт на улици във Видин, а също и основен ремонт на четвъртокласната пътна мрежа. В параграф 5100, функция 06 в Поименния списък може да се видят имената на всички улици, по които ще се работи, както и стойностите на ремонтните дейности.

За благоустрояването на улиците в селата са усвоени 280 000 лв. Преценката какво да се ремонтира се прави от кметовете на населените места. Към момента навсякъде е довършена работата по баластрирането на улиците.
Всяка година от държавния бюджет се отпускат и целеви средства за ремонта на четвъртокласната пътна мрежа. Сега те са в размер на 216 600 лв.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.