Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Герго Гергов подписа договора за пречиствателната станция

30.07.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Пречиствателната станция за отпадъчни води е за 56 000 еквивалент жители.

Кметът на Община Видин Герго Гергов и представителите на Дружеството по ЗЗД „ПОНС–ВАБАГ–ЕКО ВИДИН 2013“ Валери Младенов и Волфганг Микса сложиха подписите си под договора за обект „Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води на гр. Видин“. Той се изпълнява в рамките на проект „Рехабилитиране и разширяване на водоснабдителната и канализационна системи във Видин” по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г., приоритетна ос 1 - ”Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води”, със сключен договор за безвъзмездна финансова помощ. Гергов отбеляза, че реализирането на проекта за Водния цикъл ще изведе Видин една стъпка по-близо до Европа.

Водещ партньор в дружеството е „Понстройинженеринг” ЕАД – строителство, а партньори са  „ВА ТЕХ ВАГ” - търговско дружество с ограничена отговорност, Австрия – проектиране, доставка и монтаж на оборудване и „ЕКО-ПРОЕКТ 2000” ООД - проектиране и упражняване на авторски надзор.
Пречиствателната станция за отпадъчни води е за 56 000 еквивалент жители и трябва да бъде проектирана и изпълнена така, че да покрие гаранциите за работа и да е в съответствие с прилаганите съвременни методи на пречистване на отпадъчните води и третиране на образуваните утайки.

Стойността на договора с включен ДДС възлиза на 25 100 309, 62 лв. Срокът за приключване на строително- монтажните работи е октомври, 2014 г., а за отстраняване на дефекти – октомври, 2015 г.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.