Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Безплатни декодиращи устройства за цифрова телевизия

01.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

От днес във Видинска област започва раздаването на безплатни декодиращи устройства за цифрова телевизия.

Това обяви вчера на пресконференция, директорът на Областна дирекция „Социално подпомагане” Венци Пасков. Право на безплатните декодиращи устройства имат лицата, които са получили енергийни помощи през изминалия отоплителен сезон, посочи той, като уточни, че това са 7730 лица от Видинска област.

Във всички пощенски станции на 11-те общини от областта хората могат да получат безплатните ваучери за декодиращите устройства. Тези, които имат право на безплатна цифрова телевизия, ще трябва да подадат декларации, че нямат цифрова телевизия, че нямат такова декодиращо устройство. Ваучерите ще бъдат раздавани от социални работници по изготвен график.

Пасков посочи, че ваучерите ще се раздават всеки ден, могат да се получават и чрез пълномощно без да е нотариално заверено. Прави се в услуга на възрастните хора, които ако не могат да отидат да вземат ваучера си могат да упълномощат близки, роднини и дори кмет или кметски наместник. Определен е магазин във Видин, чрез обществена поръчка, проведена от Министерството на транспорта за получаване срещу ваучерите на декодиращите устройства. В този магазин в момента има в наличност около 2200 такива устройства, но имат създадена организация за получаване на още, обясни директорът на ОД”Социално подпомагане” във Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.