Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

22% е безработицата във Видинска област

04.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

22,84% е равнището на безработица във Видинска област презмесец юни, като се отчита спад с 0,06 пункта.

Това съобщи пред "Фокус" Милчо Цоков, началник-отдел "Посреднически услуги" в Бюрото по труда във Видин. Той посочи, че през юни общият брой на регистрираните безработни в областта е 8640 души, като в сравнение с миналия месец броят им е намалял с 22 лица. Безработните, регистрирани в Бюрото по труда във Видин са 5759 души, а в Бюрото по труда в Белоградчик - 2881. Най-висок ръст на безработицата за юни месец се отчита в община Грамада - 46, 23%, безработните там са 233-ма души. Висока остава безработицагта и в община Макреш - 36,16%, без работа там са 115 души, както и в общинаБрегово, където без работа са 521 лица и безработицата е 33,63%. В община Кула безработните са 486 и ръстът достига до 28,13%. Във Видин безработни са 4111 лица, безработицата е най-ниска за областта - 15,62%.

С 2,16% е намаляла младежката безработица за месец юни спрямо предходния месец. 998 са регистрираните младежи до 29 годишна възраст в Бюро по труда - Видин, броят има е намалял през месец юни с 22-ма души. Регистрираните безработни жени са 1922 или 50,74% от общия брой на безработните. В сравнение с предходния месец броят им е намалял с 9 лица. 196 са хората без работа, които са с намалена работоспособност. Техният дял спрямо общия брой на безработните във Видинска област е 3,40%. Само един от тяях през месец юни е успял да започне работа. Съотношението между предлагането своботните работни места и предлагането на работа в района на Бюрото по труда във Видин за месец юни е 12 към едно. Постъпили на работа през месец юни са 252 безработни лица.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.