Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

От Областна дирекция „Земеделие” започват теренни проверки

06.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Общинските служби и Областната дирекция ще бъдат изцяло натоварени с тези теренни проверки.

От Областна дирекция „Земеделие” започват така наречените „тревни проверки”, съобщи за “Фокус” Личко Луков, директор на институцията. Той посочи, че проверките обхващат тези площи, които до сега не за били засявани и сега за първи път са обработени и засети. „Трябва да установим дали наистина са засяти, това се теренни проверки, които са доста на брой за нашата област. Това говори, че почти няма пустеещи площи в нашата област”, допълни Луков. Според него общинските служби и Областната дирекция ще бъдат изцяло натоварени с тези теренни проверки. Той посочи, че изключителен проблем е сега и споразуменията с арендаторите на земи в областта за това какво ще работят през следващата стопанска година. „Доброволното споразумение е много по-добре ако ние го направим служебно. В тяхна полза ще бъде и нека всички те да се стремят да постигнем доброволно спаразумение за да наприм най-сетне една хубава стопанска година и да бъде по-добра от тази стопанска година”, посочи директорът на Областна дирекция „Земеделие”.

Той посочи, че на територията на определено землище работят от 3 до 5 фирми-арендатори, обработващи земите на собствениците. „Всеки от тях би трябвало да си знае терена, площите, масивите, в които трябва да работи и си спазва сеитбооборота. Тези фирми трябва да се споразумеят – в даден блок всяка фирма колко площи ще има, за да може да се обработва навреме и в срок”, допълни Личко Луков.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.