Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Брегово е една от най-социално ангажираните общини

08.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Специализирано обучение за управление на проектния цикъл ще проведе ОИЦ-Видин с общинската администрация.

Големи са инвестициите от Европейския социален фонд в Брегово, реализирани чрез проектите, изпълнявани от общината. Брегово е една от най-социално ангажираните общини в страната, защото човешкият капитал е водещ за нас. Това заяви кметът на общината инж. Милчо Лалов на среща-обучение, проведена днес в Брегово от Областен информационен център-Видин. Лалов подчерта, че проектната активност на местната власт в Брегово е висока и по Програмата за развитие на селските райони, и трансграничните инструменти. Пред представителите на общинската администрация управителят на ОИЦ-Видин Мариела Савкова и експертът Цветомир Ценков презентираха целите и научените уроци от опита през настоящия програмен период. Беше обяснено значението на одита на средствата от ЕС и нередностите, нарушенията и измамите – като нормативна рамка и статистически показатели.

Инж. Милчо Лалов благодари на ОИЦ-Видин за доброто взаимодействие и подчерта, че е и в бъдеще ще разчита на навременна и експертна информация за възможностите за кандидатстване по оперативните програми. Беше договорено екипът на ОИЦ да проведе специализирано обучение за управление на проектния цикъл с експертния екип на общинската администрация, работещ в сферата на европейското финансиране. ОИЦ-Видин отправи покана към инж. Милчо Лалов да се включи в предстоящата регионална кръгла маса по инициативата „Научени уроци“. Всички бенефициенти по оперативните програми ще могат да изкажат на форума своето мнение за преодоляване на критичните моменти при европейското финансиране. Община Брегово първа изпрати попълнена анкета от получилите европейски средства организации в област Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.