Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Доброволческа акция на ЧЕЗ по подмяна на електрически крушки

09.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Във Видин беше представена доброволческа акция по подмяна на електрически крушки.

Акцията е осъществена от служители на ЧЕЗ във видинската детска градина „Синчец”, съобщиха от дружеството. Събитието се състоя от 14.00 часа на територията на детската градина в ж. к. „Крум Бъчваров”, град Видин. С тази акция ще се спести до 7 пъти изразходването на електроенергия, като икономията ще се усети през есенно-зимния период. В детското заведение са монтирани общо 95 енергоспестяващи крушки. На представянето присъства заместник-кметът на Видин инж. Добромир Дилов. Той благодари за инициативата на ЧЕЗ в подкрепа на местните общности и децата и изрази увереността си, че електроразпределителното дружество ще си партнира с Община Видин и занапред.

По рано кметът на Община Видин Герго Гергов се срещна с регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал и представители на електроразпределителното дружество. Те разговаряха за бъдещото партньорство и по-добра комуникация между двете страни. На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с доставката на електроенергия и намеренията на ЧЕЗ за развитие на електроразпределителната мрежа и търсене на сериозни инвеститори, с цел подобряване обслужването на територията на Видински регион. Беше изказана благодарност към Гергов за това, че Община Видин е реагирала адекватно по време на създалата се ситуация заради декемврийските сметки за ток през миналата година и между институциите има конструктивен диалог.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.