Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Начало на новия учебен сезон във Видин

16.09.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Герго Гергов бе гост за първия учебен ден в СОУ „Цар Симеон Велики“.

Кметът на общината се включи в празника по случай откриването на новата учебна година заедно с председателя на Общинския съвет Пламен Трифонов и заместник-кмета инж. Добромир Дилов. Стотици ученици, учители, родители и граждани се събраха пред сградата на най-старото видинско училище в тържествения ден.

Герго Гергов отправи приветствие към всички, които отбелязват началото на новия учебен сезон. Той подчерта, че за Община Видин бъдещето на децата е сред най-големите приоритети. И припомни, че преди две години, когато поема кметския пост, е заварил общината в незавидно финансово положение. Новият управленски екип прави и невъзможното, за да бъде осигурено нормално протичане на учебния процес, да се обезпечи храненето и отоплението в детските градини и училищата. Гергов каза, че с усилията на неговите колеги и на Общинския съвет, днес картината е съвсем различна. През това лято са направени редица ремонти и обновяване на училищната база в общината и децата ще се радват на много добри условия. Видинският кмет пожела на всички здраве, усмивки и надежда, като изтъкна още веднъж, че общината поема с цялата си отговорност грижата видинските деца винаги да имат необходимото, за да се обучават и развиват.

Тържествен водосвет бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан. Директорът на СОУ „Цар Симеон Велики“ Венцислав Станев приветства учениците и учителите и покани първокласниците да прекрачат прага на училището. Общо 82 първолаци, разпределени в 4 паралелки, започват обучението си тук.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.