Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Откриха филиал на ЦДГ „Детелина” в с. Синаговци

17.09.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Филиалът на видинската целодневна детска градина №3 „Детелина” в с. Синаговци бе открит официално със специално тържество пред изцяло обновената сграда на детското заведение.

Тържествен водосвет бе отслужен от архимандрит Поликарп. Той поздрави ръководството на детското заведение, неговите възпитаници и техните родители и отбеляза, че 17 септември е хубав празник, в който църквата почита паметта на Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и майка им София. Директорката на ЦДГ „Детелина” Златка Георгиева също отправи приветствия към гостите на събитието. Тя благодари на кмета на Община Видин и на кметския екип, както и на всички родители и спонсори, без чиято помощ обновяването на сградата на новото детско заведение би било невъзможно.

Празничната програма продължи с изпълнения на възпитаниците на детското заведение. Малчуганите поздравиха гостите на събитието с танци, песни и стихотворения. Герго Гергов сподели радостта си от завършването на този проект и превръщането на филиала в с. Синаговци в прекрасно място с отлични условия за обучение и занимания. Той подчерта, че още от началото на своя мандат е поставил грижата за децата на Видин сред най-важните приоритети и днес резултатите вече са налице.

Ремонтът на детското заведение в с. Синаговци стартира през месец януари, тази година, а средствата за неговото реализиране са заложени в Поименния списък за капиталовите разходи на Община Видин. Той става възможен и с помощта на редица дарения и с подкрепата на родителите. Филиалът ще се предоставя също като място за летен отдих на всички деца на възраст от 3 до 7 години. Легловата база може да поеме над 20 малчугани. Предстои в бъдеще тя да бъде разширена.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.