Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Библиотеката достъпна за хора с двигателни увреждания

17.09.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Постигнатите резултати по проект „Библиотеката е за всички“ представи днес ръководството на РБ „Михалаки Георгиев“ във Видин.

Той се реализира с финансовата подкрепа на Агенцията за хора с увреждания. На събитието присъства заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова. Тя поздрави екипа на културния институт и посочи, че с реализираните дейности по проекта нашата Регионална библиотека ще бъде достъпно място за всички читатели, които искат да ползват услугите й. „Това е поредна стъпка, която библиотеката прави по отношение подобряване на базата и създаване на все по-добри условия за потребителите“ – отбеляза Борисова. И допълни, че общината винаги е съдействала и ще стои зад инициативите на библиотечните работници.

По време на събитието пред сградата на видинската библиотека бе направена демонстрация на самоходното устройство за хора с двигателни увреждания на стойност 25 000 лв., осигурено по проекта. В демонстрацията на стълбищния робот за инвалидни колички участва Даниел Дамянов от Сдружение „Достоен живот“. С помощта на новото съоръжение гражданите с двигателни проблеми ще могат безпрепятствено да се изкачват до всички отдели на библиотеката.

Даниел Дамянов получи безплатна читателска карта от директорката на РБ „Михалаки Георгиев“ Десислава Иванова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.