Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Хуманитарна помощ за социалните домове е получена в БЧК- Видин

20.09.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Дарението включва прибори за хранене, мъжки ризи, облекло за персонала в социалните заведения и матраци за легла.

Хуманитарна помощ, предназначена за социалните домове е получена в БЧК-Видин от Националния съвет на организацията. Това съобщи за “Фокус” Цветелина Петрова, директор на Областния секретариат на БЧК-Видин. Дарението включва прибори за хранене, мъжки ризи, облекло за персонала в социалните заведения и матраци за легла. Разпределението на помощта ще започне от община Брегово, където се намира една от най-големите социални институции в област Видин – Домът за лица с умствена изостаналост в село Куделин. Прибори за хранене ще бъдат дарени за обществената трапезария за лица в неравностойно положение в град Брегово. БЧК-Видин е партньор по този проект, добави Цветелина Петрова.

По-рано през деня бе съобщено, че БЧК-Видин предоставя 400 панталона за подпомагане на бежанците в страната. Панталоните са дарени от частна фирма и вчера са изпратени на Бежанско-емигрантската служба при Националния съвет на БЧК. По повод националната кампания на БЧК в подкрепа на бежанците в страната Цветелина Петрова каза, че тя е преди всичко за набиране на финансов ресурс, тъй като е необходимо да се осигури храна за потърсилите убежище сирийци. Необходими са също санитарни материали - сапун, тоалетна хартия, памперси, шампоани и др.

В Областния съвет на БЧК-Видин постъпват запитвания от граждани, желаещи да предоставят дрехи втора употреба, съобщи Цветелина Петрова. Тя добави, че от организацията поддържат контакт с тях и при необходимост ще ги потърсят. Хората, които искат да дарят санитарни материали, също могат да се свържат с организацията, за да получат информация какво да направят. През следващата седмица БЧК-Видин ще разкрие кутия за дарения за подпомагане на бежанците в страната. Кутията ще бъде поставена в офиса на организацията, добави Цветелина Петрова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.