Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Обучителен семинар бе проведен във Видин

04.10.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Законът за обществените поръчки – тема на обучителен семинар във Видин.

Кметът на Видин Герго Гергов откри обучителен семинар, който се организира от Асоциацията на българските градове и региони, със съдействието на Асоциацията на Дунавските общини „Дунав“ и подкрепата на Фондация „Конрад Аденауер“. „За мен е чест, в качеството си на заместник-председател на Асоциацията на Дунавските общини и на кмет на Община Видин да приветствам всички участници в семинара“ – каза Гергов. Той посочи, че темата на срещата, свързана със Закона за обществените поръчки, е от съществено значение за просперитета на Северозападния регион и обучението ще е полезно за хората, които работят в общинската администрация.

Присъстващите на обучението приветства и председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските градове и региони Найден Зеленогорски. Той изрази надеждата си, че всеки един от участниците по време на дискусиите ще открие отговорите на важни въпроси.

Най-често срещаните нарушения при откриване и провеждане на процедурите за възлагане на обществени поръчки, както и нарушения в процедурите за възлагане, свързани с определяне на незаконосъобразен състав на комисията за провеждането им бяха сред акцентите, коментирани по време на обучителния семинар.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.