Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Православната църква отбелязва Петковден

13.10.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

На 14 октомври Православната църква отбелязва паметта на преподобна Петка Търновска.

По този повод в гр. Видин в старинния храм „Св. Петка“ на 13 октомври от 17:00 ч. ще бъде отслужена тържествена вечерна служба, а на 14 октомври от 9:00 ч. света Литургия, която ще бъде оглавена от Негово Високопреподобие архимандрит Самуил, председател на храма в съслужение с духовници от Видин. На храмовия празник на старинния храм ще бъде осветено коливо и раздадена празнична храна за здраве и благословение на вярващите християни от Видин, съобщи Архимандрит Поликарп, Председател на катедрален храм "Св. вмчк Димитър Солунски", гр. Видин

По повод 150 – годишния юбилей от построяването и освещаването на катедралния храм „Успение Богородично“ на гр. Лом, на 14 октомври от 9:00 ч. в празнуващия храм ще бъде отслужена тържествена света Литургия. След светата Литургия ще започне научна конференция посветена на историята и духовно-социалния живот на храма. По програма се предвижда и празничен концерт, който ще изнесе Софийският църковен хор „Св. Йоан Кукузел - Ангелогласния“.

Във всички храмове на епархията, ще бъдат отслужени богослужения в чест и прослава на Божието име по молитвеното застъпничество на св. Петка Търновска.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.