Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Приключи първия етап на проекта Фестивал на изкуствата „Дунавски вълни”

25.06.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Проекта се осъществява с финансовата подкрепа на ОПРР, съфинансирана от ЕФРР.

В периода 24 май - 22 юни на територията на община Видин – на открито в паркове, площади и междублокови пространства, се разгърна уникален синтез от традиционни и модерни изкуства, поднесени на публиката в нов формат. Талантливи артисти от различни поколения представиха пред впечатлените зрители изяви в различни жанрове: фолклор, класическа музика, сценично и изобразително изкуство, фотография и др.

Над 800 души артисти и изпълнители се включиха в първия етап на Фестивала на изкуствата „Дунавски вълни”. Сред тях освен колективи от региона и цяла България, имаше гости и от Сърбия, Румъния и Франция.

Проектът „Фестивал на изкуствата „Дунавски вълни” е разработен от община Видин и одобрен за финансиране по схема „Подкрепа за създаване и промотиране на иновативни културни събития” от Оперативна програма „Регионално развитие”, съфинансирана от Европейския фонд за Регионално развитие. Oсновната цел на инициативата е да се засили ролята на културата като двигател в процеса на обновление и развитие на град Видин и прилежащия му ареал.

Фестивалната програма на “Дунавски вълни” продължава отново от 1 юли. Предвижда се международното участие в нея да е още по-мащабно.

Бюджетът на проект „Фестивал на изкуствата „Дунавски вълни” е на обща стойност 510 040,36 лв., от които безвъзмездна финансова помощ в размер на 484 538,34лв. и задължителен финансов принос на община Видин - 25 502,02лв.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.