Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Посрещане на участниците във фестивала „Танци край Дунава”

28.06.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Видинският кмет посрещна участниците във фестивала „Танци край Дунава”.

Над 120 участници се включиха в IX-ия Международен фолклорен фестивал „Танци край Дунава”, който се провежда на 28-30 юни във Видин. Преди официалното откриване на проявата, те бяха посрещнати в залата на Общинския съвет от кмета на общината Герго Гергов, който е патрон на събитието. Ръководителите на фолклорните състави от Кралево, Сърбия, Бистрица-Насуд и Дробета-Турну Северин, Румъния, както и на Представителния фолклорен ансамбъл „Цвят” и Детския танцов състав при читалище „Цвят”, представиха на видинския кмет своите групи.

Гергов приветства участниците, като изрази убеждението си, че тяхното талантливо присъствие ще предизвика заслужените аплодисменти на публиката. Той им пожела да намерят в нашия град много нови приятели и да се чувстват като у дома си. По традиция всеки от съставите си направи снимка за спомен с видинския градоначалник. По-късно участниците във фестивала дефилираха от Читалище „Цвят” до откритата сцена в Крайдунавския парк. Там заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова обяви IX-ия Международен фолклорен фестивал „Танци край Дунава” за открит. Вечерта продължи с концерт, в който всеки състав се включи с 30-минутна програма. Организатор на събитието е видинското читалище „Цвят”. Началото на фестивала е поставено преди 16 години. Неговата цел е да съхрани културното наследство на страните-участници, да създаде трайни международни контакти и да подпомогне развитието на културния туризъм.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.