Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Лайънс клуб Видин приключи една успешна година

04.07.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Видинският клуб е номиниран като най-успешен за периода 2012-2013 с най-много извършена благотворителна дейност в страната.

Лайънс клуб Видин приключи една успешна година, в която организира, осъществи и отчете най-много извършена благотворителна дейност в страната за периода 2012-2013, което бе отчетено на общото събрание на Дистрикт 130 България. През изтеклата лайънс година са извършени над 30 благородни дела свързани с видински деца, болни и нуждаещи се от незабавно лечение хора, организиране на образователни и културни мероприятия, безплатни медицински прегледи и други.

Най-голямото постижение за изминалия период е Обучението на 25 преподаватели от Видин по програмата на Лайънс куест, която е насочена към създаване на умения за живот и превенция на зависимости, определена да се прилага в часовете на класния ръководител в българските училища. Програмата се прилага в 72 държави в три възрастови групи, като у нас е насочена към учениците от 10 до 14 г.
Другото голямо постижение е съвместната организация и изпълнение на Инициативата „Направи добро“ на Организацията на евреите в България „Шалом“. Безплатни очни прегледи бяха направени на над 750 деца от Видин и Кула. На близо 80 деца, при които са установени проблеми, бяха изписани и раздадени безплатно очила.

Изграждането на войнишки паметник в с. Цар Шишманово и реновирането на парковата зона около него бе последната мащабна инициатива, в която се включи клуба.

Детски забавни и спортни мероприятия протекоха с подкрепата на Лайънс клуб. От 1 юли 2013 започна новата лайънс година с идеята за още повече благородни дела.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.