Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Благотворителност по време на концерт във Видин

20.07.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Концертът на рок групата Divlje Jagode заедно с благотворителна акция във Видин.

Концертът на рок групата "Divlje jagode", който се проведе на откритата сцена на площад „Бдинци”, предизвика огромен интерес. Вечерта стартира с изпълнения на музикантите от видинската група "Рядка порода". Те бяха посрещнати с аплодисменти от публиката и успешно "подгряха" всички дошли, за да видят своите любимци от Босна и Херцеговина. Специално за концерта на площада пристигнаха и рокери от мотоклубове от Видин, Лом, Монтана, София и др. "Divlje jagode" гостуваха по повод традиционната петъчна „Сценична треска”, част от Фестивала на изкуствата "Дунавски вълни". Събитието се организира с медийната подкрепа на Радио "Видин" и Телевизия "Видин".

Концертът бе и кулминацията на дарителската акция в подкрепа на двадесет и три годишната Радислава Василева от Видин, която страда от тежко онкологично заболяване. По време на целия концерт седем момичета, носещи урни, събираха средства за Ради. Приходите от всички продадени тениски с автографи на легендарните музиканти от "Divlje jagode", подсигурени от Лайънс клуб Видин също отиват за благотворителната кауза, както и парите от всяка закупена втора бира.

Кметът на Община Видин Герго Гергов приветства всички жители и гости на Видин, събрали се на площада, за да видят на живо своите любимци. Той покани на сцената и Радислава, която бе придружена от своя баща – Мирослав Василев. Двамата изразиха благодарността си към хората, които продължават да даряват средства за нейното лечение. Ради изказа и признателност за подкрепата, която Община Видин, в лицето на г-н Гергов и оказва. Кметът от своя страна сподели, че благотворителната акция за Ради продължава с пълна сила и призова всички да помогнат на "един млад човек, заслужаващ прекрасно бъдеще".

До момента служителите от местната общинска администрация и Общински съвет – Видин са събрали 3 350 лв., които ще отидат за лечението на момичето. Кампанията продължава.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.